01-7-2022

Margreet van Wijk nieuwe voorzitter Centrummanagement

Vandaag heeft Hans Janssens het voorzitterschap van het Centrummanagement Leiden overgedragen aan Margreet van Wijk. ‘Ik kijk ernaar uit om, samen met de ondernemers en partners in de stad, onze binnenstad nog levendiger en vitaler te maken’, aldus Van Wijk.

Margreet van Wijk is geen onbekend gezicht in Leiden. ‘Ik woon al meer dan 25 jaar in deze prachtige stad en heb mij acht jaar in de gemeenteraad mogen inzetten voor een sterke en ondernemende stad’, aldus Van Wijk. ‘Er liggen de komende jaren behoorlijke uitdagingen voor ons, met de nasleep van de coronacrisis en het toekomstbestendig maken van de winkelstraten. Ik kijk er naar uit om daar als voorzitter van het bestuur van het Centrummanagement, samen met alle ondernemers in onze binnenstad, mijn bijdrage aan te mogen leveren’, besluit Van Wijk.

Janssens is vier jaar voorzitter geweest van het bestuur van het Centrummanagement. Hij kijkt met veel tevredenheid terug op de ontwikkeling die het Centrummanagement en de binnenstad de afgelopen jaren hebben doorgemaakt: ‘Als Centrummanagement hebben we de economische vitaliteit van de Leidse binnenstad verder kunnen versterken, door het organiseren van verrassende evenementen, het aantrekken van nieuwe ondernemers en het inspireren van nog meer bezoekers’. Hoewel de coronacrisis grote gevolgen voor de binnenstad heeft, kijkt Janssens met vertrouwen naar de toekomst: ‘Onze ondernemers maken nu moeilijke tijden door. Hun verhalen zijn indrukwekkend. Ik ben er echter van overtuigd dat de ondernemers en de stad, in samenwerking met het Centrummanagement onder het voorzitterschap van Margreet, sterker uit deze crisis gaan komen’.

Over het Centrummanagement Leiden
Het Centrummanagement Leiden streeft naar een economisch vitale, bruisende en levendige Leidse binnenstad, voor bewoners, bezoekers en ondernemers. Dat doen wij door het organiseren en ondersteunen van evenementen, het aantrekken van nieuwe ondernemers, het bevorderen van bezoekersaantallen van binnen en buiten de stad en het behartigen van de belangen van Leidse binnenstadondernemers.

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad