04-29-2022

MOSS. Last Mile Heroes en Centrummanagement Leiden sluiten langdurige samenwerking

Eind vorig jaar startten MOSS. Last Mile Heroes en het Centrummanagement Leiden, in samenwerking met de gemeente Leiden, een actie met gratis fietsbezorging van pakketjes van Leidse ondernemers. Met succes: de afgelopen maanden zijn 5.000 pakketten in de Leidse regio gratis bezorgd. Vanwege het succes van de actie sluiten MOSS. en het Centrummanagement Leiden nu een langdurige samenwerking voor de bezorging van lokale bestellingen. Want bij lokaal kopen hoort ook lokaal bezorgen.

Door de samenwerking kunnen ondernemers van de Leidse binnenstad hun pakketten voor een gereduceerd tarief laten bezorgen door MOSS.: in plaats van €5,75 betalen binnenstadondernemers slechts €5,00. Ondernemers zitten hierbij niet vast aan een contract: men betaalt alleen voor de pakketten die verstuurd worden. Na het aanmelden van je pakket wordt deze na 14:00 opgehaald en nog dezelfde dag per fiets bezorgd. Voor pakketten die buiten de Leidse regio bezorgd moeten worden, handelt MOSS. de bezorging af via het landelijke netwerk van fietskoeriers.

Verder zullen het Centrummanagement en MOSS. elkaars promotie versterken. MOSS. zal daarbij aandacht schenken aan de koop lokaal-beweging Liever in Leiden, om nog meer Leidenaren te verleiden online en offline aankopen te doen bij lokale, Leidse ondernemers.

Ben je binnenstadondernemer en wil je jouw bestellingen in de Leidse regio per fiets laten bezorgen? Neem dan contact op met MOSS. via leiden@moss.today.

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad