02-22-2023

Parel zoekt Ondernemer: Jut & Juul

Het Centrummanagement helpt ondernemers bij het vinden van opvolgers, zodat we ook in de toekomst een Leidse binnenstad hebben met een verrassend en groot winkelaanbod. Deze keer zetten we Jut & Juul op de Nieuwe Rijn in de schijnwerper.

Conceptstore voor kinderkamers

Sinds 2008 hebben Anne en Wim van Zwet hun baby conceptstore en webshop Jut & Juul Lifestyle for Kids, gespecialiseerd in de inrichting en aankleding van kinderkamers. ‘Ik voortdurend in binnen- en buitenland op zoek naar de pareltjes onder de vele merken op dit gebied’, aldus Anne. ‘Dit is een van de aspecten waar wij ons mee onderscheiden: bij Jut & Juul vind je de merken die niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Daarnaast hebben we strenge selectiecriteria: we kijken naar de kwaliteit en duurzaamheid, want we moeten zeker zijn dat de producten die we verkopen Jut en Juul-proof zijn’. Daarom wordt er extra gelet of de producten zonder kinderhandjes zijn gemaakt, met goede arbeidsomstandigheden, verantwoord, duurzaam en milieuvriendelijk. ‘Ten slotte zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten die helemaal van deze tijd zijn’, vervolgt Anne.

Grote klantenkring

Over de afgelopen jaren is Jut & Juul uitgegroeid tot een begrip in Leiden en omstreken, met een grote en vaste klantenkring. Anne: ‘Mede door onze actieve sociale media-kanalen en onze webshop weten ook mensen van buiten de regio onze winkel te vinden. Die komen vervolgens graag een dagje shoppen in Leiden!’

Meer vrije tijd

Ondanks de coronacrisis loopt Jut & Juul nog steeds goed, toch hebben Anne en Wim besloten het na vijftien jaar rustiger aan te gaan doen. Anne: ‘We willen wat meer tijd doorbrengen met gezin, familie en vrienden. Daarom zijn we op zoek naar een potentiële overnamekandidaat die met net zoveel affiniteit Jut & Juul kan voortzetten’, en tegelijkertijd ook zijn of haar eigen stempel op het concept van Jut & Juul kan drukken. 

‘We zoeken iemand die met net zoveel plezier de klanten ontvangt, graag stylingadvies geeft en een frisse wind door Jut & Juul kan laten waaien. Zo blijft deze winkel ook in de toekomst voor onze stad behouden!’, sluit Anne af.

Overname is mogelijk per september 2023. 

 

Heb je interesse in Jut & Juul?

Neem contact op met vestigingsadviseur Sofie Dijkhuzien

E-mailadres

sofie@centrumvanleiden.nl

Telefoonnummer

06-45380875

Over Parel zoekt Ondernemer

Om ook in de toekomst een verrassend en divers winkelaanbod in de Leidse binnenstad te houden, ondersteunt het Centrummanagement ondernemers bij hun zoektocht naar potentiële opvolgkandidaten. Ook interesse om mee te doen? Neem contact op met vestigingsadviseur Sofie Dijkhuizen via sofie@centrumvanleiden.nl.

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad