07-14-2022

Saskia Hudig nieuwe projectmanager Evenementen

Op 1 juli is Saskia Hudig gestart als nieuwe projectmanager Evenementen bij het Centrummanagement Leiden. Saskia zal zich vanuit haar functie bezig gaan houden met bezoekersverhogende evenementen in onze binnenstad, zoals de WinterWonderWeken.

1. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Saskia Hudig en woon met mijn man en 3 jongens tegen het centrum van Leiden aan in Vreewijk. Ik woon sinds mijn 10e met heel veel plezier in Leiden. Mijn vrije tijd besteed ik naast mijn gezin aan mijn vriendinnen en vrienden, sporten (yoga, suppen, skaten) en lezen.

2. Wat ga je bij het Centrummanagement doen?

Nu het weer kan; bestaande evenementen zo goed mogelijk uitvoeren en ondersteunen en op een wat langere termijn hoop ik (in samenwerking met ondernemers uit de binnenstad) nieuwe evenementen op te zetten die de stad nog aantrekkelijker en levendiger maken.

3. Welke band heb je met de binnenstad?

Het is leuk om te merken dat je in iedere fase van je leven een andere band met de binnenstad hebt. Toen ik als middelbare scholier in de stad kwam of als student, beleefde ik de binnenstad heel anders dan nu met mijn kinderen. Ik vind het heerlijk om steeds weer nieuwe dingen in de stad te ontdekken en dit ook aan mijn kinderen mee te geven. Leiden zit echt vol verrassingen, nog steeds.

4. Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik ben echt trots op mijn stad en heel blij en dankbaar dat ik op zo’n fijne plek mag wonen. Ik verheug me erop nu daadwerkelijk een steentje te kunnen bijdragen aan het aantrekkelijk en gezellig maken/houden van de binnenstad.

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad