09-26-2022

Winnaars Leidse Etalagewedstrijd: Yoga Specials en Kapsones Kappers

De winnaars van de Etalagewedstrijd zijn bekend. Yoga Specials wint de juryprijs en de publieksprijs is gewonnen door Kapsones Kappers. Ook heeft een van de stemmers op de publieksprijs een prijs gewonnen. De wedstrijd werd georganiseerd door Liever in Leiden en Centrummanagement om winkeliers in de binnenstad in het zonnetje te zetten.

In de week van 19 tot en 24 september waren de mooie etalages te bewonderen voor alle Leidenaren, regiogenoten en dagjesmensen. De jury, bestaande uit wethouder Fleur Spijker, journalist Marleen Hogendoorn, fashionicon Saint Maley, blogger Emile van Aelst, namens de Rabobank Jan Kort en Ingrid van Steeg en studente Loren Snip, maakte een ronde langs de etalages en waren positief verrast door alle creaties. “Alle winkeliers hadden er wat moois van gemaakt, dat was leuk om te zien. De winkel van Yoga Specials viel op door de prachtige raamtekening die goed binnen het thema paste,” aldus jurylid Marleen Hogendoorn.
Het thema van de Etalagewedstrijd was Seeing Stars. De wedstrijd werd gekoppeld aan het bijzondere project Seeing Stars Leiden. Op zondagavond 25 september wordt de verlichting in een groot deel van de stad uitgezet. Wie dan omhoog kijkt, kan zich verwonderen, want zonder lichtvervuiling worden de sterren weer zichtbaar.

Volgend jaar organiseren Liever in Leiden en Centrummanagement wederom weer een Leidse Etalagewedstrijd.

Winnaars publieksprijs

  1. Kapsones Kappers
  2. Terpentijn
  3. Yoga Specials

Winnaars juryprijs

  1. Yoga Specials
  2. Happy Flower
  3. North End

Foto’s: Emile van Aelst

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad